Uyanıkların bayram tatili yolculuğu, ilk denetime kadar sürdü!

4 günlük sokağa çıkma yasağının ilk gününde, Ramazan Bayramı için İstanbul'dan memleketleri Trabzona gitmeye çalışan 4 kişiye 13 bin TL para cezası uygulandı.

Yayın: 23 Mayıs 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 23.05.2020 11:18:32
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
810 okunma
Google News

Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan 4 günlük sokağa çıkma yasağının ilk gününde İstanbul'dan Trabzon'a gitmeye çalışan 4 kişi, Bursa'da polis uygulamasına takıldı. Yasağı delenlere toplam 13 bin TL para cezası uygulandı.

 

GAZETECİLERE TEPKİ GÖSTERDİLER

 

Bayramda memleketleri Trabzon'a gitmek isteyen 4 kişilik aile İstanbul'dan yola çıktı. İstanbul'dan Bursa'ya kendi özel araçlarıyla gelen K.D, A.D, H.D ve A.E Bursa'da polis uygulamasına takıldı. Yasağı deldikleri için aileden her birine 3 bin 150 lira para cezası kesildi. Aile çekim yapan gazetecilere de tepki gösterdi. Bursa'da polis ekipleri gün boyu denetimlerini ara vermeden sürdürüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.