Utangaç Bahar Şahin'den bacak şov

Kanal D'de büyük bir ilgiyle izlenen Zalim İstanbul dizisinde 'Ceren Yılmaz' karakterine hayat veren Bahar Şahin, dizide öpüştüğü bir sahneye gönderme yaparak çok utandığını ifade etmişti. Bir reklam paylaşımı yapan Bahar Şahin, bacak şovu ile elbise tanıtımı takipçilerini oldukça şaşırttı.

Yaşam Yayın: 10 Eylül 2019 - Salı - Güncelleme: 10.09.2019 11:05:42
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
9890 okunma
Google News

Geçtiğimiz sezon sonuna doğru yayın hayatına giren Zalim İstanbul'un abla kardeş rolündeki yıldız oyuncuları Bahar Şahin ve Sera Kutlubey, sosyal medyayı sallamışlardı. Şahin, dizide ablasını canlandıran Sera Kutlubey'e sosyal medyadan övgü yağdırmıştı.  Birlikte yer aldıkları fotoğrafları Instagram sayfasında paylaşan Şahin, altına şu notu düşmüştü: Gece gece Sera aşkım geldi. Size biraz Sera'yı anlatıyım... Kendisi benden 6 ay küçük olsada. 

 

"Reynmen'in şarkılarını dinlemiyorum": Şahin, çıkardığı rap parçasıyla müzik listelerini alt üst eden eski sevgilisi Reynmen hakkında çok çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Bir dönem YouTuber Reynmen ile aşk yaşadığını itiraf eden Şahin, eski sevgilisi hakkında şunları söylemişti: "Evet Reynmen ile bir dönem birlikteliğimiz vardı. Reynmen, bence çok başarılı. Şarkılarını dinlemiyorum ama sosyal medyadan buralara kadar gelmek zor bir şey ancak kendisi başardı.'' 

 

"Yeniden bir biirliktelik söz konusu olamaz"

''Başaracağını biliyordum onda daha ne cevherler var. En başta çok komik bir çocuk bence oyunculuk da yapabilir." Aynı projede oynar mısınız?" sorusuna ise, "Teklif gelse aynı projede oynamamız için herhalde kabul etmezdim." demişti. Reynmen ile yeniden bir ilişkiye başlama sorusuna ise güzel oyuncu, ''Yeniden bir birliktelik de söz konusu olamaz" cevabını vermişti. 

 

 

"Çok ağladım, çok utandım"

Oyuncu, Hürriyet’teki açıklamasında dizinin 2. bölümünde Ozan Dolunay’ın canlandırdığı Cenk Karaçay ile öpüştüğü sahneye gönderme yapmış ve çok utandığını ifade etmişti. Sahnenin çekimi sırasında yönetmen Cevdet Mercan’a dönüp “Hocam siz bakmasanız” diye seslenen Bahar Şahin, ayrıca “Evi gidince çok ağladım, çok utandım” ifadelerini kullanmıştı.

 

Güzel oyuncu, Instagram hesabından yaptığı son paylaşım ile yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Reklam paylaşımı yapan Şahin, bacak şovu ile elbise tanıtarak link ile bir giyim mağazasının hesabına yönlendirme yaptı. 

 

 

Dizi setinde öpüşmeye utandığını ifade eden Şahin’in seksi bir bacak pozu ile reklam paylaşımı yapması takipçilerinin dikkatini çekti.

 

Zalim İstanbul'un Ceren'i Bahar Şahin kimdir?

Bahar Şahin, 26 Mayıs 1997 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen Artvinlidir. Oyunculuk eğitimi almış olan Bahar Güven, ilk oyunculuk deneyimini O Hayat Benim dizisi ile yaşamıştır.

 

Daha sonra Lise Devriyesi, Kayıt Dışı, Yol Arkadaşım, Servet gibi yapımlarda yer almıştır.

 

Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Zalim İstanbul dizisinde Ceren karakterine hayat veren Bahar Şahin, 1.65 metre boyunda, 48 kilo ve İkizler burcudur.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.