Usta oyuncu, Çukur'un kadrosuna dahil oldu

Yeni sezona hızlı bir giriş yapmak isteyen Çukur dizisi, İrem Sak'ın ardından Mustafa Avkıran'ı da kadrosuna dahil etti. Avkıran dizide Nejat işler ve Barış Arduç'un babası Cengiz Erdenet karakterini oynayacak.

Yaşam Yayın: 13 Ağustos 2020 - Perşembe - Güncelleme: 13.08.2020 13:10:25
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
718 okunma
Google News

Show TV'de yayınlanan, Ay Yapım imzalı, fenomen dizi 'Çukur'un oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil olmaya devam ediyor. 4. sezonu büyük merakla beklenen diziye son olarak usta oyuncu Mustafa Avkıran katıldı.

 

ÇUKUR'DA KARTLAR YENİDEN DAĞITILACAK

 

Dördüncü sezonu büyük heyecanla beklenen 'Çukur' için hazırlıklar devam ediyor. Dizinin çekimlerine günler kala oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu. Usta oyuncu Mustafa Avkıran, Çağatay ve Arık Böke Erdenet'in babası Cengiz Erdenet karakteriyle hikayeye dahil olacak. Koçovalılarla pek çok kez karşı karşıya gelen Erdenet ailesinde Cengiz Erdenet'in ipleri eline alması bu sezonda 'Çukur'da kartların yeniden dağıtılmasına yol açacak

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.