Ünlülerden aşıya ‘spot’ davet!

Sağlık Bakanlığı tarafından Covid-19 ile mücadele kapsamında yürütülen aşılama kampanyası için sinema sanatçıları Şener Şen ve Ezgi Mola'nın yer aldığı kamu spotları hazırlandı.

Sağlık Yayın: 23 Haziran 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 23.06.2021 09:30:06
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
1216 okunma
Google News

 Aşılamanın yaygınlaşması için ünlü isimler Sağlık Bakanlığı için kamera karşısına geçti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından, "Kolları sıvıyoruz" sloganıyla yürütülen COVID-19 aşılama kampanyası kapsamında hazırlanan, Şener Şen ve Ezgi Molanın vatandaşları aşı olmaya çağırdığı kamu spotunu paylaştı.

 

Şener Şen, spotta "Sinemalarda, konserlerde, tiyatrolarda yeniden buluşmamız için, normal hayatımıza geri dönmemiz için siz de mutlaka aşınızı yaptırın" ifadesini kullanırken, Ezgi Mola da vatandaşlara "Bu kadarı ancak filmlerde olur dediğimiz birçok şeyi pandemi döneminde yaşadık. Ancak filmin sonunu değiştirmek bizim elimizde. Aşımızı olalım, hayatımıza kaldığımız yerden sağlıkla devam edelim" diye seslendi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.