Ünlü şarkıcının kızını spreyle bayıltıp soygun yaptılar

Arabesk sanatçısı Hakkı Bulut'un evine hırsız girdi. İki hırsız, yatağında uyuyan Bulut'un kızını spreyle bayılttıktan sonra soygun yaptı.

Yaşam Yayın: 21 Ekim 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 21.10.2019 08:54:41
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
1114 okunma
Google News

Arabesk müziğinin sevilen ismi Hakkı Bulut, kızı Naz Bulut'un yaşadığı olayla zor günler geçiriyor.

 

KIZINI BAYILTIP SOYGUN YAPTILAR

 

Ünlü sanatçı Hakkı Bulut, geçtiğimiz Çarşamba sabah sporu için saat 6:30 da Bahçelievler'deki evinden ayrıldı. Bulut'un ayrılmasını fırsat bilen hırsızlar soygun için eve girdi. O sırada yatağında uyuyan Bulut'un kızı Naz Bulut, hırsızlar tarafından uyanmasın diye yüzüne sprey sıkılarak bayıltıldı.

 

12 BİN 500 TL'LİK SOYGUN

 

Naz Bulut'un yüzüne uyanmaması için sprey sıkan hırsızlar, cep telefonu, kol saati, güneş gözlüğü ve gümüş setini aldı. İki hırsız, çaldıkları 12 bin 500 lira değerinde eşyalarla birlikte kaçtı. Hırsızların binaya girdiği anlarda ise binanın güvenlik kameraları kayıttaydı.

 

Şüphelilerden A.T. gözaltına alınırken diğer hırsızın yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.