Ünlü şarkıcı, sakarlıkta sınır tanımıyor! Önce evini yaktı sonra bacağını kırdı

Ünlü şarkıcı, Britney Spears sakarlıkta sınır tanımıyor. Geçtiğimiz aylarda dans ederken ayağını kıran şarkıcı, son paylaşımında evinin spor salonunu yaktığı itirafında bulundu.

Yaşam Yayın: 02 Mayıs 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 02.05.2020 10:36:17
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1857 okunma
Google News

Bir dönem pop müziğinin prensesi olarak gösterilen daha sonra karıştığı skandalların sonu rehabilitasyona kadar giden bunalımlar geçiren yıldız şarkıcı Britney Spears, şimdilerde iyi sosyal medyada oldukça aktif.
 

Uzun bir süreden sonra kendisini toparlayan şarkıcının son aylarda ise başına gelmedik kalmadı.
 

Geçtiğimiz aylarda dans ettiği sırada ayağı kırılan ünlü şarkıcının, videoda duyduğumuz sesle acısını biz bile hissetmiştik.4
38 yaşındaki şarkıcı iyileştikten sonra paylaşımlarına tekrar başladı. Son zamanlarda gününün çoğunu spor ve dans yaparak geçiren şarkıcıdan bir felaket itirafı geldi.

 

Amerikalı popstar şarkıcısı Britney Spears, her zaman rutin olarak yaptığı gibi Instagram'da takipçileri ile jimnastik yaptığı anların videosunu paylaştı.

 

Britney, dans videosunda 2019 yılının sonlarına doğru evinde bulunan jimnastik salonun yandığını söyledi.

 

Britney, iki dakikalık jimnastik çalışmasından sonra, altı aydır evinin jimnastik salonunda çalışamadığını söyledi.

 

Salonda bulunan iki mumdan bir tanesini yanmış halde unuttuğunu, yanan mumun diğer mumu tutuşturduğunu ve salonda yangını çıktığını söyleyen ünlü şarkıcı, yangın sonrası salonda bulunan bütün araç gereçlerin yandığını sadece bir gereç ve aynanın kaldığını söyledi.

 

Britney, Allah'tan yangın alarmının zamanında çaldığını bu nedenle kimsenin yaralanmadığını, salonun kapısına gittiği sırada alevlerin tüm odayı sardığını söyledi.
 

38 yaşındaki Britney özellikle koronavirüs sürecinden sonra sürekli dans ve motivasyon konuşması yaptığı videolar paylaşıyor..
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.