Ünlü şarkıcı evlilik için koronavirüs testini şart koştu!

Başarılı şarkıcı Hakan Peker, 2. Sayfa programına yaptığı açıklamasında görücü usulü ile yeniden evlenebileceğini ancak hayatına girecek kişinin koronavirüs testi yaptırmış olmasını şart koştuğunu söyledi.

Yaşam Yayın: 18 Mayıs 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 18.05.2020 13:12:19
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
1478 okunma
Google News

Salgın nedeniyle vaktini evinde geçiren 59 yaşında Hakan Peker, özel hayatıyla ilgili dikkat çeken bir çıkışta bulundu. Görücü usulü evlenebileceğini söyleyen Peker, "Sosyal mesafeyi koruyarak flört edebiliriz" dedi.

 

"UZUN BOYLU, ESMER VE GÜZEL HANIMLA HOŞ OLUR"

 

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının magazin müdürüyle görüntülü olarak röportaj yapan Peker, özel hayatıyla ilgili "Bekarlık iyi gidiyor. Yalnızlığa alıştım. Ama eş-dost vasıtası ile görücü usulü evlenebilirim de."Uzun boylu, esmer, güzel, hoş bir hanım ile iyi olur. Herkes koronavirüs testi yaptırsın, sosyal mesafeyi koruyarak flört edebiliriz." cümlelerini kullandı.

 

Koronavirüs salgınından dolayı herhangi bir ekonomik zorluk yaşamadığını söyleyen şarkıcı, "Bir yıl çalışmasam da sorun olmaz" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.