Ünlü sanatçının yüzü tanınmaz hale geldi...

Yıllar önce 20. yaş gününü kutlarken geçirdiği kaza sonucu elleri ve yüzleri yanan Demet Akalın, sosyal medya hesabından o anı paylaşarak geçirdiği zor günleri hatırlattı.

Yaşam Yayın: 14 Haziran 2019 - Cuma - Güncelleme: 14.06.2019 10:00:58
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
2418 okunma
Google News

 

Son albümüyle müzik piyasasına damgasını vurmayı başaran Demet Akalın, 26 Nisan 1992 tarihinde geçirdiği talihsiz kazayı takipçileriyle paylaştı. 20. yaş gününü kutladığı bir partide mumların patlattığı yanıcı gaz dolu balon sonucu yüzü tanınmayacak hale gelen Demet Akalın, "Kimse bana acıdan bahsetmesin. Yanık çok fenaydı çok." diyerek şu fotoğrafı yayınladı;

 

Demet Akalın, partideki korkutan kaza sonucu ellerini, kollarını ve yüzünü yakmıştı. Akalın, sevenlerini korkuttuktan sonra uzun bir süre tedavi görmüştü. Önceki gün sosyal medya hesabından bu paylaşımı yapan Akalın'a yeniden geçmiş olmuş mesajları yağdı.



 

Son olarak geçtiğimiz gün verdiği bir röportajda siyasete atılmayı düşündüğünü belirten Akalın, "Hazır taze taze sinirler tepemdeyken, artık bu kadar bebek katliamından, tecavüzlerden, tacizlerden sonra inan düşünüyorum ciddi ciddi siyasete girmeyi!" demişti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.