Ünlü Rus sunucu iç çamaşırlı fotoğraflarını paylaştı

"Dantelli güzelliğin gizlenmesi gerektiği anlamıyorum" diyen Rus TV sunucusu Anfisa Chekhova, Instagram hesabından iç çamaşırlı fotoğraflarını paylaştı.

Dünya Yayın: 11 Kasım 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 11.11.2019 14:20:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2467 okunma
Google News

Chekhova, Instagram hesabından iç çamaşırlı fotoğraflarını paylaşarak kadınlara çağrı yaptı.

 

"Genel olarak dantelli güzelliğin gizlenmesi gerektiğini içtenlikle anlamıyorum" diyen Anfisa Chekhova, kadınları daha cesur olmaya çağırdı.

 

 

Fotoğrafın notuna, "Fransız kadınlara göre altlarında güzel bir iç çamaşırı olduğunda en gergin eğitimle bile başa çıkabilirler" diye yazdı.

 

Kadınların dantelli iç çamaşırları ile kendilerini daha lüks ve seksi hissettiğini ileri süren Anfisa Chekhova, ne kadar çok kullanılırsa o kadar iyi olacağını iddia etti.

 

 

Instagram takipçilerinden bazıları Anfisa Chekhova'yı desteklerken bazıları da acımasız davrandı.

 

Kadınlar, Chekhova ile aynı fikri paylaştıklarını ve dantelli iç çamaşırlarının kendilerini daha iyi hissettiğini söyledi.

 

 

Yine bazı kadınlar ise eski kocasının Chekhova'yı terk ettikten sonra paylaşılan bu fotoğrafların "Ne kaybettiğini gör" mesajı olduğunu ileri sürdü.

 

Bir başka kadın kullanıcı ise Chekhova'ya aşık olduğunu söyledi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.