Ünlü Rus model Janna Rasskazova detoks yüzünden öldü!

Rus Playboy model ve DJ Janna Rasskazova, gece parti dönüşü Moskova'daki evinde detoks yaptırdıktan sonra boğularak hayatını kaybetti.

Dünya Yayın: 15 Ağustos 2019 - Perşembe - Güncelleme: 15.08.2019 10:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1252 okunma
Google News

29 Yaşındaki Rus model Janna Rasskazova'nın yaptırdığı detoks hayatının sonu oldu. Genç model, uzmanı olmayan kişinin yaptığı detoks sonucu boğularak hayatını kaybetti. 

 

Talihsiz modelin, boğularak öldüğü sırada evinde bulunan arkadaşı Alexander, parti dönüşü modelin eve detoks yaptırmak için eve bir detoks uzmanının çağırdı. Uzmanın Janna'ya detoks yaptıktan sonra Janna'nın uykuya daldığını detoks uzmanının kendisine ve evde bulunan Janna'nın kadın arkadaşına kendisini yalnız bırakmalarını söyledi.

 

Bir süre sonra Janna'nın tuhaf bir şekilde nefes aldığını fark eden Alexander, genç modeli uyandırdı. Mutfağa giden Janna, nefes alamayarak boğulmaya başladı ve arkadaşlarının gözü önünde yere yığıldı.

 

Arkadaşlarının çağırdıkları sağlık ekipleri eve ulaşana kadar Janna, hayatını kaybetti.

 

Ölümden sonra yapılan ilk değerlendirmede doktorlar, Janna'ya detoks yapan kişinin uzman olmadığını ve Janna'nın başka ilaç kullandığını bilmediği için kendisine detoks uygulayarak ölümüne sebep olduğunu düşündüklerini söylediler. Dedektifler olay ile ilgili soruşturma açtı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.