Ünlü isim hakkında şok iddia! Çayla bayıltıp tecavüz etti

Oyuncu Sand Van Roy'un iddiasına göre sinema tarihinin gelmiş geçmiş en iyi filmlerinden biri olan Leon'un yönetmeni Luc Besson, kendisini çayla bayıltıp tecavüz etti.

Yaşam Yayın: 08 Ekim 2019 - Salı - Güncelleme: 08.10.2019 08:45:02
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
1106 okunma
Google News

Yazıp yönettiği efsane film Leon ile nam salan yönetmen Luc Besson, hakkında tecavüz suçlamasıyla dava açıldı.

 

Besson için geçtiğimiz yıl tecavüz suçlamasıyla soruşturma başlatılmış ancak soruşturma şubat ayında ise takipsizlikle sonuçlanmıştı.

 

Söz konusu iddialar hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

 

Oyuncu Sand Van Roy, Bristol Hotel'de Besson ile randevulaştığını birlikte çay içtiğini, çay içtikten sonra bayıldığını, uyandığında ise kendisini otel odasında bulduğunu anlattı. Kendine geldiğinde, Besson tarafından tecavüze uğradığını ve yalnız bırakıldığını anlayan oyuncu, otel odasında bir miktar para da bulunca polise gittiğini dile getirdi.

 

Gelişmelerle ilgili Twitter'dan bir paylaşımda bulunan Sand Van Roy, şu açıklamayı yaptı:

 

"Davam artık reddedilmiş değil. Bağımsız bir yargıç soruşturmayı açtı. (…) Savcıların tüm suçlamaları düşürme kararına rağmen, yargıç davayı yeniden açmaya karar verdi!"
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.