Ünlü iş adamı sevgilisinin sperm bankasından hamile kaldığını doğruladı!

Sevgilisinin sperm bankasına başvurup hamile kalmasına izin veren 61 yaşındaki ünlü ve sosyetik iş insanı Mehmet Dereli, sevgilisi Elaine Fonseca ile görüntülendi. Dereli, sevgilisinin kendisinden hamile kalmadığı iddialarını doğruladı.

Yaşam Yayın: 26 Şubat 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 26.02.2020 15:27:56
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
1595 okunma
Google News

Sosyetenin konuştuğu iş insanı Mehmet Dereli, sevgilisi Elaine Fonseca'nın sperm bankasına başvurup hamile kalmasına izin vermişti. Magazin gündemine bomba gibi düşen haberlerden sonra Dereli, sevgilisi ile Nişantaşı'nda ilk kez görüntülendi.

 

HAMİLE KALMASINA İZİN VERDİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

 

61 yaşındaki iş insanı Mehmet Dereli, sevgilisi Elaine Fonseca'nın çocuk isteğini "Bu yaştan sonra sorumluluk alamam" diyerek reddetmişti. Ancak Dereli, sevgilisinin bir sperm bankasına başvurup hamile kalmasına izin vererek gündem yaratmıştı.

 

HAKKINDA ÇIKAN HABERLERİ DOĞRULADI

 

Bu gelişme sonrası Mehmet Dereli ve sevgilisi Elaine Fonseca Nişantaşı'nda özel bir hastaneden çıkarken ilk kez Snob Magazin kamerasına takıldı. Mehmet Dereli, basına yansıyan haberlerin doğru olduğunu söyledi. Elaine Fonseca'nın karnının iyice belirginleştiği görüldü.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.