Ünlü futbolcunun eşi, transparan pozuyla büyüledi

Bir dönem Manchester United forması da giyen ABD'li kaleci Tim Howard'ın sevgilisi Nora Segura, sosyal medya hesabından transparan kıyafetli pozunu paylaştı. Ünlü modelin bu fotoğrafına binlerce beğeni geldi.

Yaşam Yayın: 17 Ağustos 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 17.08.2020 20:35:54
Editör -
Okuma Süresi: 33 sn.
1222 okunma
Google News

Kariyerinde bir dönem İngiliz devi Manchester United forması da giyen ABD'li kaleci Tim Howard'ın model sevgilisi Nora Segura, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adeta nefesleri kesti.

 

Giydiği transparan kıyafetle poz veren ünlü modelin Instagram'dan yaptığı bu paylaşımına takipçileri tarafından kısa sürede binlerce yorum geldi.

 

 

SELFIE KRALİÇESİ

 

Amerika'da selfie kraliçesi olarak bilinen ve yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Nora Segura, birbirinden cesur pozlarıyla dikkat çekiyor. Segura'nın Instagram'da 318 bin takipçisi bulunuyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.