Ünlü futbolcu, korona günlerinde kurye oldu!

Bir dönem İngiliz devi Arsenal'in formasını da giyen eski Rus futbolcu Andrey Arshavin, koronavirüs günlerinde gönüllü olarak kuryelik yapıyor.

Yayın: 05 Mayıs 2020 - Salı - Güncelleme: 05.05.2020 16:45:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1237 okunma
Google News

Rus televizyonunda yorumculuk yapan, ülkenin efsane futbolcusu Andrey Arshavin, kuryeliğe başladı.

 

Zenit kulübünün eski oyuncularıyla birlikte gönüllü olarak koronavirüs mücadelesine girişen Arshavin, kurye olarak kapı kapı dolaşarak, ihtiyaç sahibi insanların evine gıda ve erzak dağıtıyor.

 

 

ARSENAL'DE OYNAMIŞTI

 

Geçtiğimiz yıl futbol hayatını noktalayan Andrey Arshavin'in 2008 Avrupa Şampiyonası'nda yıldızı parlamıştı. Eski Rus futbolcu, turnuva sonrasında İngiliz devi Arsenal'e transfer olmuş ve 4 sene Londra ekibinde forma giymişti.

 

MOURINHO DA YARDIMDA BULUNDU

 

Koronavirüsle mücadele kapsamında birçok futbol adamı da Andrey Arshavin gibi yardımında bulunuyor. Tottenham Teknik Direktörü Jose Mourinho da onlardan biri.

 

İngiltere Premier Lig'de Tottenham'ı çalıştıran dünyaca ünlü teknik direktör Mourinho, önce karantina döneminde bazı derneklerle bir araya gelerek ihtiyaç sahiplerine alışverişlerini yapmıştı. Daha sonra da Tottenham'ın bahçesinde yetişen meyve ve sebzelerin statlarında toplanması için başlatılan seferberliğe katılmıştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.