Uludağ'daki olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Uludağ'da 6 kişinin bir binanın çatısından düşen kar kütlesinin altında kalmasıyla ilgili Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Yayın: 04 Şubat 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 04.02.2019 21:49:21
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
1480 okunma
Google News

PTT Uludağ Tesisleri'nin metal malzemeden yapılmış üç bölümden oluşan çatısındaki kar kütlelerinden bir kısmı yere düştü.

Çatının birinci bölümündeki karların iki kişinin üzerine düştüğünü gören çevredekiler yardıma koştu. Çatının orta bölümündeki kütle de bu olayın hemen ardından yere düşerek kurtarmak için koşan 4 kişinin kar altında kalmasına neden oldu.

Kar altında kalan 6 vatandaşın kurtarılması için bölgeye İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile özel arama kurtarma birliklerinden ekipler, sağlık görevlileri gönderildi.

İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, ekiplerce çıkarılan 6 kişinin, Bursa'daki sağlık kuruluşlarında tedavi altına alındığını bildirdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Öte yandan Bursa Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

​Açıklamada, konuyla ilgili birimlere, gerekli talimatların verildiği, olayın araştırılacağı kaydedildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.