Uludağ'daki acı kayıpların 1. yıldönümü

Türkiye onlar için seferber olmuştu. Uludağ’da geçtiğimiz yıl 1 Aralıkta kaybolan ve 17 gün sonra cansız bedenlerine ulaşılan amatör dağcılar Mert Alpaslan ve Efe Sarp’ın Bursalı arkadaşı Ömer Yavuz duygulandıran bir paylaşım yaptı.

Yayın: 02 Aralık 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 02.12.2020 10:31:27
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
551 okunma
Google News

Şehir dışında işi olması nedeniyle o gün iki dağcı arkadaşıyla birlikte yürüyüşe çıkamayan Ömer Yavuz , Efe Sarp ile zirvede çektirdiği fotoğrafı paylaşarak "Aramızdan ayrılalı tam bir yıl oldu” notunu paylaştı.

 

 

Ömer Yavuz, sosyal medya üzerinde üzerinden Efe Sarp ile geçen yıl 12 Kasım’da Uludağ Zirvesine düzenledikleri bir yürüyüşte çektirdiği fotoğrafla yaptığı paylaşımda ‘Aramızdan ayrılalı tam bir yıl oldu Efelerin Efesini kaybedeli...1 Aralık 2019 günü sabahı sisler arasında kaybolurken gördük son kez onları. Uludağ’ın buz gibi fırtınalı havasında kayboldular Mert ile. O hava şartlarında yaşamak için çok ama çok mücadele ettiler doğaya karşı. Maalesef başarılı olamadılar yenik düştüler. Arama çalışmalarının 17. gününde bulunmuşlardı. Birçok insan bu olaydan çok ama çok etkilendi.Çok konuşulanlar oldu, acımasızca eleştirenler oldu onları, daha neler neler o dönemde... Yazılacak çizilecek ders alınacak o kadar olaylar var ki bu yaşadığımız talihsiz olaydan. Sonuçta 2 can kardeşimizi, arkadaşımızı, dostumuzu kaybettik... Rahmetle anıyorum. Allah rahmet eylesin” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.