Ülkü Ocakları'nda flaş ayrılık!

Akademisyen ve siyasetçi Sinan Ateş, Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı görevinden ayrıldı. Ateş, akademik çalışmaları nedeniyle istifa kararı aldığını belirtti.

Siyaset Yayın: 02 Nisan 2020 - Perşembe - Güncelleme: 02.04.2020 22:03:13
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
1617 okunma
Google News

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Sinan Ateş, sosyal meyda hesabından görevinden istifa ettiği duyurdu.

 

Ateş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "09 Ocak 2019 tarihinden itibaren şerefle yürütmekte olduğum Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanlığı görevimden akademik çalışmalarım ve üniversitedeki görevim nedeniyle bugün itibariyle Liderimizin müsaadeleriyle ayrıldım. Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı, ömür boyu taşıyacağım en kutsal unvan olacaktır. Ülküdaşlarım haklarını helal etsinler. Bu can bu bedende oldukça Liderim Sayın Devlet Bahçeli'nin ve davamın emrinde olacağım." ifadelerine yer verdi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.