Uğur Böceği kursiyerlerinde sertifika heyecanı

Mustafakemalpaşa Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezi’nin geleneksel yılsonu festivali için geri sayım başladı.

Yayın: 04 Eylül 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 04.09.2019 11:19:57
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
840 okunma
Google News

Mustafakemalpaşa’nın sosyal ve kültürel yaşamına sunduğu katkılarla her yaştan insana ulaşan, mesleki ve teknik eğitimlerden, sahne sanatlarına kadar uzanan geniş bir yelpazede kursiyerlerin sosyal gelişimine 10 yıldır öncülük eden Mustafakemalpaşa Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezi, 5 Eylül Perşembe saat 13.30′da Nilüfer Hatun Mesleki ve Teknik
Anadolu Lisesinde festival kapılarını açacak.

 

 

3 gün boyunca Mustafakemalpaşalılara renkli anlar yaşatacak olan festival kapsamında merkez kursiyerleri de dönem boyunca ürettikleri el emeği göz nuru eserlerini sergileyecek. Nilüfer Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde açılacak sergi ile birlikte; ödüllü yarışmalardan konserlere kadar birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak festivalde bale ve halk oyunları gösterisi de ziyaretçilerle buluşacak.

 


 
‘Yaşama güzellikler katıyoruz’ 
 
Belediye Başkanı Mehmet Kanar ürettiğini paylaşanlar için büyük bir aile olan Uğur Böceği Kültür Merkezi’nin bu yıl 2500’e yakın kursiyere mesleki ve kültürel beceriler kazandırdığını söyledi. Başkan Mehmet Kanar “Bugüne kadar binlerce vatandaşımıza bu merkezlerde kurslar vererek sosyal yaşamın içine kattık. Özellikle kadınlarımızın bu kurslara olan ilgisinden memnunuz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin yaşamına yeni güzellikler sunduk. Uğur Böceği Kültür Merkezi kursiyerleri yıl boyunca verdiği emeğin meyvesini bu festivalle toplayacak.  ‘Birlikte öğrenmek, birlikte üretmek’ amacıyla yola çıkan Uğur Böceği Kültür Merkezi festivaline tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.