UEFA ırkçılık rezaletine el attı! Geniş çaplı inceleme başlatıldı

UEFA, ırkçılık rezaletinin yaşandığı PSG-Başakşehir maçıyla ilgili geniş çaplı bir inceleme yapacağını duyurdu. Karşılaşmanın 4. hakemi Constantin Sebastian Coltescu'nun temsilcimizin yardımcı antrenörü Pierre Webo'ya karşı ırkçı ifade kullanması nedeniyle iki takım da sahadan çekilmişti.

Yayın: 09 Aralık 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 09.12.2020 08:28:13
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
1212 okunma
Google News

UEFA, ırçılık rezaleti sonrası harekete geçti. Paris Saint Germain- Başakşehir maçıyla ilgili kapsamlı bir inceleme yapılacak.

 

Sosyal medyadan konuyla ilgili, "PSG-Başakşehir maçı için kapsamlı bir inceleme yapılacaktır. Futbolda ırkçılık ve ayrımcılığın hiçbir şekline yer yok" ifadelerine yer verildi.

 

KARŞILAŞMA BU AKŞAM DEVAM EDECEK

 

Irkçılık nedeniyle yarıda kalan Paris Saint Germain-Medipol Başakşehir maçı bu akşam (9 Aralık Çarşamba) TSİ 20.55'te kaldığı yerden devam edecek. Ayrıca PSG-Başakşehir maçının hakem kadrosu da tamamen değişecek.

 

NE OLMUŞTU?

 

Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Paris Saint-Germain-Başakşehir karşılaşmasının 4. hakemi Constantin Sebastian Coltescu'nun temsilcimizin yardımcı antrenörü Pierre Webo'ya ırkçı ifade kullanması nedeniyle iki takım da sahadan çekilmiş ve soyunma odasının yolunu tutmuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.