Uçaktaki cinsel ilişki skandalında yeni iddia

Eski ABD Başkanı Bill Clinton'ın özel hayatına dair sırlar, Haziran'da piyasaya çıkacak bir kitap nedeniyle gün yüzüne çıktı.

Dünya Yayın: 29 Mayıs 2020 - Cuma - Güncelleme: 29.05.2020 10:59:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1200 okunma
Google News

İddialara göre Clinton, İngiliz sosyetesinin önde gelen güzellerinden Ghislaine Maxwell ile uçakta cinsel ilişkiye girdi. Bu randevu için ortak bir arkadaş bulması gereken Clinton, çareyi; cinsel taciz vb. suçlardan hapse atılıp orada intihar eden "sapkın milyarder" Jeffrey Epstein'da buldu.

 

İddiaya göre Clinton, Maxwell ile birlikte olmak için "sapkın milyarder" olarak anılan Epstein'in ile yakın ilişki kurmaya çalıştı.
 

Clinton'ın ayrıca İngiliz Prens Andrew ile de yakın arkadaş olan Maxwell'i New York'ta bulunan evinde defalarca ziyaret ettiği belirtildi. Clinton ise Maxwell ile aşk yaşadığı iddialarını yalanladı.
 

Alana Goodman and Daniel Halper tarafında yazılan ve Haziran ayında piyasaya çıkacak "A Convenient Death: The Mysterious Demise of Jeffrey Epstein" isimli kitapta yer alan bir alıntıya göre, Clinton'ın Epstein ile yakın ilişki kurmadan Maxwell ile beraber olamayacağını bildiği için Epstein ile yakın arkadaş olup onu kullandığı belirtiliyor.
 

Şu an 58 yaşında olan Maxwell 2010 yılında Bill Clinton'ın kızı Chealse'nin düğününe de katılmıştı.

 

Maxwell ile ilişki yaşadığı iddialarını yalanlayan Clinton, "sapkın milyarder"in uçağı ile dört kez seyahat ettiğini ama onun işlediği suçlardan haberdar olmadığını söyledi. Jeffrey Epstein, aralarında reşit olmayan kız çocuklarının da bulunduğu çok sayıda kişiye cinsel tacizde bulunmak ve cinsel ilişki amaçlı insan kaçakçılığı yapmakla suçlanarak cezaevine girmişti. Geçen sene de cezaevinde intihar etti.
 

Bill Clinton'ın ABD başkanlığı döneminde de Beyaz Saray stajyeri Monica Lewinsky ile ilişki yaşadığı ortaya çıkmıştı.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.