Tuvana Türkay İnstagrama öyle bir fotoğraf koydu ki kaldırmak zorunda kaldı

Oyuncu Tuvana Türkay'ın Instagram'a yüklediği cesur pozu olay oldu, kaldırmak zorunda kaldı.

Yaşam Yayın: 06 Eylül 2019 - Cuma - Güncelleme: 06.09.2019 14:42:36
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
6882 okunma
Google News

Son olarak Kanal D'de yayımlanan Kızlarım İçin dizisinde Kumru karakterine hayat veren güzel oyuncu Tuvana Türkay, sosyal medya hesabı Instagram'ı cesur pozuyla salladı.

 

Fit fiziği ile herkesin dikkatini çeken Türkay, sosyal medya paylaşımlarıyla adından zaten sıkça söz ettirirken yüklediği bir fotoğraf ile bir de damga vurdu. 

 

Tuvana Türkay, Women Health dergisi çekimlerinde çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabı Instagram'a yükledi. 

 

Türkay'ın paylaşımına kısa sürece binlerce beğeni ve yorum yağmasına rağmen cesur pozu olay olunca Türkay, çareyi o fotoğrafı silmekte buldu.

 

İşte Tuvana Türkay'ın Instagram hesabından önce yükleyip ardından kaldırdığı o fotoğraf...

 

 

Peki, Tuvana Türkay kimdir?

Tuvana Türkay 3 Ekim 1990, Üsküdar, Türk oyuncu. 1990 yılında Bulgaristan göçmeni bir ailenin kızı olarak İstanbul'da doğan Tuvana Türkay, önce İstanbul Güneş Koleji'ni bitirdikten sonra eğitimine Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünde devam etmiştir.

 

 

2009'da yayınlanmaya başlayan Ayrılık dizisinde Kevok karakterini, 2011-2012 yıllarında ise Yer Gök Aşk dizisinde Bade Palalı karakterini canlandırmıştır.

 

 

2014-2015 yılında Kara Para Aşk dizisinde Bahar Çınar karakterini canlandırmıştır .Oyunculuğun yanı sıra şarkıcılıkla da ilgilenen Türkay, 2015 yılında Enbe Orkestrası'nın albümünde sözü müziği kendisine ait olan Ara Ne Olursun isimli parçayı seslendirmiş ve büyük beğeni kazanmıştır.

 

Daha sonra Mustafa Ceceli aranjörlüğünde "Tuana" şarkısına cover yapmıştır. Ayrıca şarkı sözü yazmakta ve beste yapmaktadır.

 

9 yaşında reklam filmlerinde oynamaya başladı. Tuvana Türkay, Kent Şeker, Türk Telekom, Only Ped, Akbank, Ayyıldız GSM, Kek Reklamı, Coca Cola gibi birçok reklam filminde oynadı.

 

“Akademi Neo”dan oyunculuk dersleri aldı. Bunun haricinde bir sene 1 sene şan ve diksiyon dersleri aldı.

 

Tuvana Türkay 2012- 2013 yılları arasında milli futbolcu Sercan Yıldırım ile birlikte oldu.Tuvana Türkay , 2014 yılında “Kara Para Aşk” adlı dizide Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek, Erkan Can, Aytaç Arman, Nebahat Çehre ile birlikte oynadı. 

 

Son olarak, Kanal D'de yayımlanan Kızlarım İçin dizisinde Kumru karakterine hayat verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.