Türk doktordan kansere çözüm! Tümörü yok ediyor

Amerika'da yaşayan Türk Doktor Rahmi Öklü, kanser tedavisinde büyük bir başarıya imza attı. Öklü, kanser hücrelerine doğrudan ulaşabilecek bir sıvı geliştirdi. Bu sıvı sayesinde tümörlerin yan etki yaratmadan yok edebileceğini kanıtladı. Profesör Öklü, dünyada ses getiren çalışmasını CNN TÜRK'e anlattı.

Yayın: 19 Şubat 2021 - Cuma - Güncelleme: 19.02.2021 10:33:13
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
853 okunma
Google News

Amerika'nın dünyaca ünlü sağlık kurumu Mayo Clinic'te çalışan Girişimsel Radyoloji Uzmanı Profesör Doktor Rahmi Öklü, kanser tedavisinde çığır açacak "iyonik sıvı" tedavisini CNN TÜRK'e anlattı.

 

Öklü, geleneksel tedavi yöntemlerinde ilacın tümöre ulaşması için yüksek dozda ilaç verildiğini ve bu durumun hastalarda yan etkilere yol açtığını açıkladı. Geliştirdiği iyonik sıvı tedavisi ile kanserli hücrelere doğrudan ulaşarak bu sorunların önüne geçilebileceğini söyledi. Profesör öklü, tedavinin kanser tedavisini kolaylaştıracağının altını çizdi.

 

Profesör Öklü ve ekibi, laboratuvar deneyi aşamasındaki tedaviyi en kısa sürede onaylatmakta kararlı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.