Tüm yasakları çiğneyen ünlü yönetmen, kameralara böyle yakalandı

Sokağa çıkma yasağını, sahilde yürüyüş yapma yasağını ve maske takma zorunluluğunu hiçe sayan 67 yaşındaki yönetmen Sinan Çetin, pazar günkü iznini beklemeden hafta için Kuruçeşme'de görüntülendi.

Yaşam Yayın: 30 Mayıs 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 30.05.2020 09:51:35
Editör -
Okuma Süresi: 35 sn.
1273 okunma
Google News

Koronavirüs salgının Türkiye'ye sıçramasının ardından virüsün yayılmasını önlemek için 65 yaş üstü vatandaşların ve 18 yaşın altındakilerin sokağa çıkması yasaklandı. 65 yaş üstündekilerin Pazar günleri belirli saatlerde sokağa çıkmalarına izin verildi. Ancak pazar gününü beklemeyen 67 yaşındaki Sinan Çetin, hafta içi dışarı çıktı.

 

HİÇBİR KURALA UYMADI

 

Yasağı delerek soluğu dışarıda alan Sinan Çetin, Kuruçeşme sahilinde kameralara yakalandı. Sahilde yürüyüş yapılmasının yasak olmasına aldırış etmeyen Sinan Çetin, maske dahi takmadı. Şapka takan ünlü yönetmen, hızlı adımlarla uzaklaştı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.