Tüm dünyanın gözleri önünde algı operasyonu! Akılalmaz sahtekarlık

İsrail güçlerinin, Kudüs'ün daoğusunda yer alan Mescid-i Aksa'da Filistinli sivillere yönelik kıyımları devam ediyor. Özellikle Ramazan ayını hedef alarak başlattıkları saldırıyı Türkiye'den kınamalar sürerken, Yahudi bir grup tüm dünyanın gözleri önünde çirkin oyuna başvurdu.

Yayın: 11 Mayıs 2021 - Salı - Güncelleme: 11.05.2021 14:33:55
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
1096 okunma
Google News

Kudüs'ün doğusundaki Eski Şehir bölgesinde yer alan ve Müslümanlar tarafından kutsal olarak kabul edilen Mescid-i Aksa'da direnen Filistinlilere İsrail polisi tarafından uygulanan zulüm büyük tepkilere neden oldu.

Devam eden olaylarda çok sayıda Filistinli yaralanırken, İsrail tarafından dün Gazze'ye gerçekleştirilen saldırıda 9'u çocuk olmak üzere 24 kişi hayatını kaybetti.

 

ŞAŞKINA ÇEVİREN OYUN

İsrail polisinin Filistinlilere yönelik kullandığı orantısız güç tüm dünyaca bilinirken, Yahudiler de kendilerini aklamak amacıyla akılalmaz sahtekarlığa başvurdu.

Kameralara takılan bu görüntüde biri kadın biri erkek olmak üzere iki Yahudi yerleşimci kıyafetlerini yırtıp kendilerine zarar verdiği görüldü.

 

YAHUDİ GRUP İÇERİSİNDE DİN ADAMLARI DA BULUNUYOR

Yerleşimcilerden birinin bunu yaparken gülümsemesi ve yanlarında bir de Yahudi din adamı bulunması dikkatlerden kaçmadı.

Yahudilerin, bu tür yollara sık sık başvurdukları ve bu yöntemle, Filistinlileri saldırgan taraf olarak göstererek kendilerini haklı çıkarmayı amaçladıkları belirtildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.