Tüm dünyada ses getiren görüntüler! Korona tedbirlerine uymayınca arabayla kovaladı

Dünya koronavirüs salgınıyla mücadeleye devam ediyor. Almanya'nın Hamburg kentinde polisin, maske uyarılarına kulak asmayan 17 yaşındaki bir genci otomobille kovaladığı görüntüler gündem yarattı.

Dünya Yayın: 05 Mart 2021 - Cuma - Güncelleme: 05.03.2021 14:40:38
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
1465 okunma
Google News

Almanya'da 28 Mart'a kadar uygulanacak olan koronavirüs kısıtlamalarında önümüzdeki hafta itibari ile çok kademeli bir açılım sürecine gidilecek.

 

 

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM YARATTI

 

Ancak sürece hızlı giriş yapan gençler daha şimdidenparklarda maskesiz ve kalabalıklar halinde zaman geçiriyor. Hamburg kentinde parkta maskesiz şekilde dolanan gençlere polis ekipleri devamlı uyarılarda bulunurken, uyarılara kulak asmayan 17 yaşındaki bir gencin polis otomobili tarafından kovalanmasına ilişkin görüntüler sosyal medyada gündem yarattı.

 

POLİS KOVALADI, 17 YAŞINDAKİ GENÇ KAÇTI

 

Almanya'nın Hamburg kentindeki bir parkta çekildiği belirtilen görüntüde, koronavirüs tedbirlerine uymayan gencin polis tarafından araçla kovalandığı görülüyor.

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.