Tuğçe Kazaz'dan Atatürk'e skandal sözler

Model Tuğçe Kazaz, Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret etti. Kazaz, Atatürk’ün saltanatı, dini yok etmek için kaldırmak istediğini iddia etti. Kazaz, "Yani ahlak mı vardı ahlaksızlık getirildi, din mi vardı dinsizlik getirildi, inanç mı vardı inançsızlık getirildi" diye konuştu.

Yayın: 09 Ocak 2020 - Perşembe - Güncelleme: 09.01.2020 12:32:46
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
1304 okunma
Google News

Tuğçe Kazaz kendi Youtube kanalına yüklediği “Kemalizm neden din?” videosunda Mustafa Kemal Atarük'e hakaret etti. 

 

Kazaz, Kemalizm’in bir din olduğunu, Atatürk’ün Osmanlı döneminde saltanatı dini yok etmek için kaldırmak istediğini iddia etti.

 

Atatürk’ün dini unutturmak ve Kemalizm’i ortaya çıkarmak için kendisini mitolojik bir öğeymiş gibi gösterdiğini söyleyen Kazaz, Atatürk’ü dinsizliği getirmekle suçladı.

 

Cumhuriyet’le birlikte Osmanlı’dan kalan mirasın ortadan kaldırıldığını savunan Kazaz, “Bunun da tam aksi getirildi ve yayıldı. Yani ahlak mı vardı ahlaksızlık getirildi, din mi vardı dinsizlik getirildi, inanç mı vardı inançsızlık getirildi. Olan bu. Ondan sonra Kemalistler doğru. Bugün dokunabilir misin Atatürk’e? Dokunamazsın adamın kutsalı” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.