Tuğba Ekinci'den Cem Yılmaz'a olay sözler! 'Kadınlar bunun neyine gider'

Şarkıcı Tuğba Ekinci, Defne Samyeli ile ilişkisini bitirdikten sonra Serenay Sarıkaya'yla aşk yaşayan Cem Yılmaz'ı "Güzelim kadınlar bunun neyine giderler. Yüzü alkolden kırmızı turşu olmuş" diyerek eleştirdi.

Yaşam Yayın: 14 Şubat 2020 - Cuma - Güncelleme: 14.02.2020 10:39:40
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
1491 okunma
Google News

Komedyen Cem Yılmaz, Defne Samyeli ile yollarını ayırarak kendisinden 18 yaş küçük Serenay Sarıkaya ile aşk yaşamaya başladı. İkilinin magazin gündemine bomba gibi düşen ilişkisine bir yorum da Tuğba Ekinci'den geldi.

 

 

"YÜZÜ TURŞU GİBİ OLMUŞ"

 

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve her zaman sivri diliyle tanınan Tuğba Ekinci, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Cem Yılmaz'ı çok sert bir dille eleştirdi. Yılmaz'ın fotoğrafını paylaşan şarkıcı "Güzelim kadınlar bunun neyine giderler. Her yeri zeki olsa ne olur, yüzü alkolden bakımsız kırmızı turşu olmuş. Dünyada erkek kalmasa gideri yok" dedi. Cem Yılmaz'ın bu paylaşıma cevap verip vermeyeceği ise merak konusu oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.