Tuğa Özay'dan olay itiraf! 'Filmi ben de izlemedim'

Tuğba Özay'ın başrolde olduğu, 28 oyuncunun rol aldığı “Laz Kit” filmini 27 kişi izlemişti. İzlenme rakamının düşüklüğü ile çok konuşulan filmi Tuğba Özay da izlememiş.

Yaşam Yayın: 18 Ocak 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 18.01.2020 12:30:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1349 okunma
Google News

Başrollerini Tuğba Özay ve Çılgın Sedat'ın paylaştığı ve 27 Aralık 2019'da vizyona giren 28 oyuncunun rol aldığı 'Laz Kit' filmi gişede beklenenin gerisinde kaldı. Büyük umutlarla çekilen film 13 günde sadece 27 kişi izledi.
 

Bu rakamla Twitter'da 'en çok konuşulanlar' listesine giren 'Laz Kit'in başrol oyuncusu Tuğba Özay'dan da şaşırtan bir açıklama geldi.
 

Tuğba Özay, "Aslında çok büyük haksızlığa uğradık. Bu filmi 2012'de çekmiştik. Sonra yapımcılar anlaşamadı. 3 yılda bitti."
 

"Yönetmen de dahil kadrodan 5 kişi hayatını kaybetti. Ardından gala bile yapılmadan, hiç duyurulmadan gösterime girdi" dedi.
 

Özay, "Sonrasında yapımcımız Zeki Akıncı mücadele etti. İnat etti herkesin parasını ödedi. Ama filme doğru düzgün gala yapılmadan , duyuru yapılmadan, doğru düzgün sinemalara girmeden kafalarına göre vizyona soktular.
 

"7 tane sinema salonunda sabah 11'lerde oynanan filmi kim izler?" dedi. Tuğba Özay filmi izleyen 27 kişinin arasında kendisinin de olmadığını söyledi.
 

Filmin yapımcısı filmiyle ilgili haberlere "Film izlemeden alay etmek çok kolay. Sinema sektöründeki bu kartelleşmiş haksızlığa karşıyım. Filmin yönetmenliğini üstlenen Yusuf Atıcı ve oyunculardan Tuncay Gürel, Adem Yavuz Özata, Volkan Saraçoğlu ve Süreyya Küçük vizyona girmeden önce farklı tarihlerde vefat etti. Ben de bu filmi onların anısına vizyona soktum." diyerek tepki göstermişti.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.