TSK alarmda! İdlib'e gece yarısı askeri sevkiyat

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından 8 şehit verdiğimiz İdlib'de bulunan gözlem noktalarına gece saatlerinde askeri sevkiyat yapıldı.

Gündem Yayın: 10 Şubat 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 10.02.2020 08:16:01
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
1455 okunma
Google News

Türkiye'deki çeşitli birliklerden yola çıkan ve aralarında füze rampası, tank, mühimmat ve paletli zırhlı personel taşıyıcıları da bulunan askeri araçlar, Hatay'ın Reyhanlı ilçesine ulaştı. Geniş güvenlik önlemleri altında gelen askeri araçlar gece saatlerinde İdlib'te bulunan gözlem noktalarına sevk edildi.

 

KONVOY GÖZLEM NOKTASINA GÖNDERİLDİ

 

Türkiye'nin farklı birliklerinden gönderilen leopar tank, füze rampası, mühimmat ve paletli ZPT'lerin yer aldığı 60 askeri araçlık konvoy, Hatay'ın Reyhanlı ilçesine ulaştı. Burada askeri personel tarafından indirilen tank ve ZPT'ler, güvenlik önlemi gerekçesiyle İdlib'deki gözlem noktalarına gönderilmek üzere sınır birliklerine yönlendirildi. Askeri araçların geçişi sırasında çocuklar askerlere sevgi gösterisinde bulundu.

 

İDLİB'E GÖNDERİLEN ARAÇ SAYISI BİNİ BULDU

 

Reuters haber ajansına konuşan üst düzey bir yetkili, haftasonu yüzlerce askeri aracın da İdlib'deki gözlem noktalarına sevk edilmesiyle bu ay bölgeye gönderilen takviye araçların sayısının yaklaşık 1000 olduğunu söyledi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.