Trump'tan olay hareket ! Arkadan dolandı

Yaptığı ilginç hareketlerle gündemden düşmeyen ABD Başkanı Donald Trump, yine davranışıyla manşet oldu. Trump'ın, Beyaz Saray'a gelen beyzbolcu Kurt Suzuki'ye arkadan sarılması çok konuşuldu.

Dünya Yayın: 05 Kasım 2019 - Salı - Güncelleme: 05.11.2019 11:25:24
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
1211 okunma
Google News

ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray'da Ulusal Beyzbol Ligi şampiyonu Washington Nationals'ı ağırladı. ABD Başkanı Trump'ın, takımın oyuncularından Kurt Suzuki'ye yaptığı sevgi gösterisi hem şaşırttı hem de tartışmalara neden oldu.

 

"BAŞKAN'A YAKIŞMAYAN HAREKET' YORUMLARI YAPILDI"

 

Suzuki, Trump'ın sloganı olan "Yeniden Büyük Amerika" yazılı bir şapka takınca, başkanın sevgi gösterisine maruz kaldı. Kürsüdeki beyzbol oyuncusu Suzuki'ye arkadan sarılan ABD Başkanı Donald Trump ortaya çıkan manzaranın farkına vararak hemen vazgeçti. Gazetecilerin deklanşörlere art arda bastığı o anların ardından Trump, ABD Başkanı'na yakışmayacak hareketlerde bulunmakla suçlandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.