Trump'ın oğlu babasını aratmadı!

41 yaşındaki Trump Jr. babasının ırkçı olmadığını iddia etti. Bu tezine dayanak olarak da Donald Trump'un kendisine çocukluğunda video oyunu oynamasını gösterdi.

Dünya Yayın: 08 Kasım 2019 - Cuma - Güncelleme: 08.11.2019 08:44:24
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
1172 okunma
Google News

Meksikalı güçmenlerin ülkeyi terk etmesini isteyen, 7 müslüman ülkenin vatandaşına  ABD'ye seyahat yasağı getiren ve dünya kamouoyu genelinde "ırkçı" olmakla suçlanan ABD Devlet Başkanı Donalt Trump'un imdadına buyük oğlu yetişti.

 

Independent'ın haberine göre, 41 yaşındaki Trump Jr: "Sol Nefretten Nasıl Besleniyor ve Bizi Susturmak İstiyor?" adlı kitabında babasına yönelik ırkçı suçlamalarını enteresan bir örnekle bertaraf etti.

 

Trump Jr. kitabında babasına destek çıkan şu ifadelere yer verdi:

 

 "Babamı itham ettikleri tüm iddialar dikkate alındığında, özellikle de 'ırkçı' olduğu (suçlaması), oğlunun tatilini siyahi bir adamla geçirmesi veya Micheal Jackson'la takıldığı düşünülünce kulağa garip geliyor değil mi? (...) Eğer ırkçıysa o zaman kesinlikle bunda pek de iyi değil." 

 

Genç Trump ayrıca kitabında George W. Bush'tan "ezik" diye bahsediyor...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.