'Tombişlikten saramamış' diyen takipçisine Varank'tan esprili yanıt

Yerli roket motoru için incelemelerde bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın yer aldığı bir poz sosyal medyada gündem oldu. Kollarını tam birleştiremediği için takipçisinin "Canım Varank, tombişlikten kolları saramamış" mesajına Varank, "Kilodan değil, ceketten o" yazarak esprili bir dille yanıt verdi.

Gündem Yayın: 26 Şubat 2021 - Cuma - Güncelleme: 26.02.2021 11:40:38
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
1103 okunma
Google News

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yerli roket motorunun üretildiği atölyeye giderek incelemelerde bulundu. Varank burada, savunma sanayii alanındaki katkılarıyla gündemden düşmeyen Selçuk Bayraktar ve yanındakilerle birlikte roket motorunu da arkasına alarak fotoğraf çektirdi.

 

 

YORUM GECİKMEDİ

 

Fotoğrafta bulunan 6 kişi, gülümseyip kollarını önünde birleştirerek objektife poz verdi. " Türkiye'yi Ay'a taşıyacak yerli roket motoru görüntülendi." notuyla paylaşılan karedeki bir detay ise takipçilerin dikkatinden kaçmadı. Bir sosyal medya kullanıcısı, fotoğrafın altına "Canım Varank, tombişlikten kolları saramamış :)" yazdı.

 

"KİLODAN DEĞİL, CEKETTEN"

 

Mustafa Varank'tan bu yoruma ise esprili bir yanıt geldi. Takipçisinin yorumunu alıntılayan Bakan, "Kilodan değil, ceketten o" yazarak mesajını emoji ile bitirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.