Tenisin efsane ismi koronavirüse yakalandı

Bulgar tenisçi Grigor Dimitrov'un ardından dünyaca ünlü Sırp tenisçi Novak Djokovic'in de koronavirüs test sonucu pozitif çıktı.

Yayın: 24 Haziran 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 24.06.2020 11:31:12
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
1119 okunma
Google News

Sırp basını, dünyaca ünlü tenisçi Novak Djokovic'in koronavirüse yakalandığını duyurdu.

 

Sırp tenisçi Novak Djokovic, kendi adını taşıyan vakfının düzenlediği Adria Tour Tenis Turnuvası için Belgrad'da ve Zadar'da maçlar açıkmış ve çeşitli organizasyonlara katılmıştı.

 

Organizasyonlara katılan tenisçilerden Bulgar Grigor Dimitrov, 2 gün önce koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurmuştu. Ardından tenisçi Borna Coric ve Djokovic'in antrenörünün de testlerinin pozitif çıktığı açıklanmıştı.

 

DJOKOVİC'İN EŞİNDE DE KORONA ÇIKTI

 

Dünya 1 numarası Novak Djokovic'in test sonucu bugün açıklandı. Sırp raket yaptığı açıklamada test sonucunun pozitif çıktığını, eşi Jelena Djokovic'in de test sonucunun pozitif geldiğini duyurdu. Djokovic çiftinin oğullarının testinin ise negatif olduğu açıklandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.