Tenis coşkusu Hüdavendigar’da sürüyor

Yayın: 20 Mayıs 2021 - Perşembe - Güncelleme: 20.05.2021 16:30:11
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
772 okunma
Google News

Bursa Büyükşehir Belediyespor’un evsahipliğinde gerçekleştirilen Türkiye Tenis Federasyonu Büyükler Haftasonu Tenis Turnuvası, Belediyesi Hüdavendigar Tenis Kortları’nda başladı. 111 sporcunun katıldığı organizasyon pazar günü sona erecek.

BURSA (İGFA) - Kentte tenisin kalbinin attığı Bursa Büyükşehir Belediyesi Hüdavendigar Tenis Kortları, önemli bir organizasyona daha evsahipliği yapıyor. Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen Büyükler Haftasonu Tenis Turnuvasında heyecan start alırken, Bursa Büyükşehir Belediyesporun evsahipliğinde gerçekleştirilen organizasyon, geniş katılıma sahne oluyor.

COVID-19 salgını tedbirleri altında düzenlenen turnuvada 72 erkek, 39 kadın olmak üzere 111 sporcu mücadele ederken, Bursa Büyükşehir Belediyespordan ise 10 sporcu kürsü mücadelesi veriyor. Turnuvada Bursanın yanı sıra İzmir, İstanbul, İzmit, Gebze, Antalya, Ankara, Samsun, Eskişehir, Gaziantep, Yalova, Bilecik, Kütahya, Çanakkale ve Konyadan raketler yer alıyor. 2si kapalı 7 kortta oynanan ve 13 yaş üstü sporcuların yer aldığı Büyükler Haftasonu Tenis Turnuvasında kadınlar 5, erkekler ise 9 grupta mücadele ediyor. Grup müsabakaları sonunda ilk 2ye giren sporcuların tur atlayacağı organizasyonda madalyalar ise pazar günü sahibini bulacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.