Temel Karamollaoğlu'ndan YSK'ya Rabia gödermesi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından, YSK'da alınan İstanbul seçimlerinin yenilenme kararına göndermede bulundu

Siyaset Yayın: 08 Mayıs 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 08.05.2019 10:38:32
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
2048 okunma
Google News

YSK'nın İstanbul seçimlerini iptal etmesinin ardından muhalefetten karara yönelik tepkiler sürüyor, konuyla ilgili bir açıklama da Saadet lideri Temel Karamollaoğlu'ndan geldi.

Karamollaoğlu, YSK'da alınan kararda 4 üyenin 'iptal edilmesin' oyuna karşın 7 üye seçimin iptalinden yana oy kullanmış ve İstanbul seçimlerinin yenilenmesine karar verilmesine tepki gösterdi.

Karamollaoğlu bu duruma atıfta bulunmak amacıyla'Yüksek Seçim Kurulu’ndaki Rabia(4)’ya selam olsun' ifadelerini kullandı.

İşte o dikkat çeken paylaşım;

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Temel Karamollaoğlu, seçimin iptal edilmemesi yönünde oy kullanan 4 YSK üyesini işaret ederek, "Yüksek Seçim Kurulu’ndaki Rabia(4)’ya selam olsun" şeklinde yazdı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.