TEM'de zincirleme kaza! İstanbul yönü ulaşıma kapandı

Sakarya'da TEM otoyolunda zincirleme kaza meydana geldi. İstanbul yönü ulaşıma kapandı.

Asayiş Yayın: 11 Nisan 2019 - Perşembe - Güncelleme: 11.04.2019 16:20:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1689 okunma
Google News

Anadolu Otoyolu'nun (TEM İstanbul-Ankara Otoyolu) İstanbul yönünün Sakarya Arifiye mevkisinde 07 TR 383 plakalı narenciye yüklü kamyon, Sinan Sır yönetimindeki 19 KP 071 plakalı hafriyat yüklü TIR, Celal Uçar'ın kullandığı 33 VKH 66 plakalı narenciye yüklü TIR, 34 BS 2990 konteyner yüklü TIR ile 1 otomobilin karıştığı kaza meydana geldi.



Kazada, Celal Uçar yönetimindeki TIR alev aldı. Araçtaki yangın çevredeki vatandaşlar ve itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yaralanan Uçar, ambulansla hastaneye kaldırıldı.


Sinan Sır yönetimindeki hafriyat yüklü TIR ise yan yattı. TIR'da sıkışan Sır, itfaiye ve AFAD ekiplerinin yaklaşık bir saat süren uğraşı sonucu çıkarılabildi. Sır, sağlık ekiplerince Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.



Kazada hafif yaralanan 2 kişi de hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle otoyolun İstanbul yönü bir süre ulaşıma kapandı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.