Tecavüzle yargılanan ünlü yapımcının cinsel organı, kangren oldu!

Ünlülerin de aralarında olduğu birçok kadına tecavüz ve cinsel tacizde bulunan Hollywood'un ünlü yapımcısı Harvey Weinstein'in cinsel organında enfeksiyon çıktığı iddia edildi. Yapımcının duruşmada jürilere fotoğraflarla gösterilen organının kangren olduğu öne sürüldü.

Dünya Yayın: 15 Haziran 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 15.06.2020 10:27:34
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
1224 okunma
Google News

Dünyanın en önemli yapımcılarından biri olan Harvey Weinstein'ın taciz ettiği kadınların konuşması ile yıllardır süren skandal ortaya çıkmış ve bunun sonucunda #MeToo akımı başlamıştı.
 

New York'ta Weinstein hakkında tecavüz ve cinsel taciz dahil beş farklı suçlamayla açılan davada karar geçtiğimiz şubat ayında açıklanmış ve ünlü yapımcı 23 yıl hapse mahkum edildi.

 

Duruşmalarda yürüteç yardımıyla ayakta durabilen Hollywood yapımcısının, koronavirüsün ABD'de ilk patlak verdiği dönemde ise virüs kaptığı ortaya çıkmıştı.
 

Bugüne kadar aralarında ünlü oyuncu Gwyneth Paltrow'un da bulunduğu, 75'ten fazla kadının hakkında cinsel taciz ve tecavüz suçlamasında bulunan yapımcının bu kez de cinsel organında çıkan enfeksiyondan dolayı organının kangren olduğu iddia edildi.
 

Instagram sayfası Bikotbisortmag'de yer alan habere göre, 68 yaşındaki yapımcının duruşmada jüri üyelerine kangren olmuş organının fotoğrafları gösterildi.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.