Tarihi buluşma böyle görüntülendi...

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, ortak canlı yayında gazeteci İsmail Küçükkaya'nın sorularını yanıtladı. Canlı yayın sonrası İmamoğlu ve Yıldırım aileleri ile birlikte görüntü verdiler.

Siyaset Yayın: 17 Haziran 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 17.06.2019 09:50:49
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
1525 okunma
Google News

23 Haziran'daki İstanbul seçimleriyle ilgili tarihi yayının son anları Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım arasında karşılıklı jestleşmelerine sahne oldu. Ekrem İmamoğlu Binali Yıldırım için, "Buradan çıkışta kendisi de uygun görürse iki hanımefendinin beraber olduğu bir fotoğrafı vermek isterim. Bu şehrin kucaklaşmaya ihtiyacı var. Adayların dışında üretilen dilleri bir kenara bırakalım." teklifinde bulundu. Binali Yıldırım ise bu teklifi kabul ederek karşılık olarak "Ekrem Bey’i çaya davet ediyorum." dedi.

 

Program sonrasında twitter aracılığıyla Ekrem İmamoğlu, Binali Yıldırım ve İsmail Küçükkaya o anları paylaştı. İsmail Küçükkaya paylaşımında, "İşte tarihi fotoğraf. İmamoğlu ve Yıldırım Aileleri açık oturumdan sonra beraber hatıra fotoğrafı çektirdi. Teşekkürler TÜRKİYEM." ifadelerini kullandı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.