Survivor'un ünlü ismi evlendi

Eski futbolcu Ahmet Dursun, Eylül ayında nikah masasına oturduğu Asena Demirbağ ile dün akşam bir düğün yaptı. Düğüne Acun Ilıcalı, Anıl Tetik ve Gökhan Keser gibi ünlü isimler katıldı.

Yaşam Yayın: 08 Ekim 2019 - Salı - Güncelleme: 08.10.2019 09:05:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1705 okunma
Google News

Beşiktaş'ta uzun yıllar top koşturduktan sonra TV8 ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen Survivor yarışmasına katılan Ahmet Dursun, bir süredir birlikte olduğu Asena Demirbağ ile geçtiğimiz Eylül ayında Paris'te nikah masasına oturdu. Dursun, dün de yakın dostlarını çağırdığı bir düğün yaptı.

 

ÜNLÜ İSİMLER AKIN ETTİ

 

İş ve sanat dünyasından pek çok ismin katıldığı düğün adeta yıldızlar geçidine sahne oldu. Acun Ilıcalı, Anıl Tetik, Gökhan Keser, Merve Aydın, Trabzonlu eski futbolcu Yattara ve ortağı ünlü iş insanı Onur Ateş dahil olmak üzere bir çok kişi Dursun'u mutlu gününde yalnız bırakmadı.

 

 

DÜĞÜNDE GİYDİĞİ ELBİSE DİKKAT ÇEKTİ

 

Nikahın dantel detaylı hafif kabarık bir gelinlik tercih eden gelin Asena Demirbağ, düğününde ise önü kısa arkası uzun bir beyaz elbise tercih etti.

 

EVLENDİĞİNİ INSTAGRAM'DAN DUYURMUŞTU

 

Asena Demirbağ ile sık sık fotoğraf çektirerek Instagram hesabından paylaşan Ahmet Dursun, evlendiğini de yine Instagram hesabından duyurmuştu. Dursun, gelin ve damatlık için çektirdikleri bir fotoğrafı "Bir ömür boyu beraber olmak için evet" notuyla paylaşarak güzel haberi vermişti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.