Survivor Turabi bombayı patlattı

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, daha önce ABD'de katıldığı yarışmada 750 bin dolar kazanan Survivor Turabi'yle ilgili bomba bir gelişmeyi bugünkü köşesine taşıdı.

Yaşam Yayın: 15 Ağustos 2019 - Perşembe - Güncelleme: 15.08.2019 10:06:06
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
2081 okunma
Google News

Daha önce 3 kez katıldığı Survivor yarışmasında 2 kez şampiyonluğu göğüsleyen Turabi Çamkıran, aylar önce Amerika'nın en zorlu yarışlarından “War of the Worlds” yarışmasında şampiyon olarak ülkemizi en iyi şekilde temsil etmişti.

 

Büyük ödül olan 750 bin doları kazanan Turabi Çamkıran, yarışmayı kazandığı anda gözyaşlarına hakim olamamıştı. Duygularını sosyal medya hesabından dile getiren Turabi, Acun Ilıcalı'ya teşekkür etmişti.

 

Tüm bu gelişmelerinden ardından Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, bugünkü köşesinden Turabi'nin ‘The Challenge War Of The Worlds’un yenisine katılacağını duyurdu.

 

İşte Ali Eyüboğlu'nun Turabi'nin yarışma maceralarını köşesine taşıdığı o yazı: Turabi Çamkıran nam-ı diğer ‘Turbo Turabi’, yarışmaya doymadı gitti. Turabi, ‘Benimle Dans Eder misin?’le adını duyurduktan sonra ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’de yarıştı. Üç kez katıldığı ‘Survivor’ın birinde finalde Gökhan Keser’i, ‘Survivor All Star’da Merve Yıldırım’ı eleyip, şampiyon oldu.

 

Turabi, katıldığı son ‘Survivor ÜnlülerGönüllüler’de sakatlığı yüzünden istediği sonucu elde edemedi. Ancak Turabi, ‘Survivor’ın ardından Amerika’da yapılan ‘The Challenge War Of The Worlds’ gibi dünyada zorluk derecesi en yüksek yarışmasını birinci tamamlayıp, 750 bin dolar ödül kazandı. 

 

Turabi, bu parayı bankaya yatırıp, Türkiye’nin 201 bin 177’inci milyoneri olmanın keyfini çıkarmak yerine ne yaptı?
‘The Challenge War Of The Worlds’un yenisine katılacağını duyurdu. 

 

Hem de “Korkak tavuk”, “Sahte şampiyon” ilan ettiği tüm rakiplerine meydan okuyarak. 

 

Turabi’ye, ikinci kez katıldığı dünyanın en zor yarışmasında başarılar diliyorum.

 

Turabi Çamkıran kimdir?: Turabi Çamkıran, 10 Mart 1988 yılında Mersin, Erdemli'de dünyaya gelmiştir. Çocukluğunu Mersin'de geçiren Turabi, lise eğitimini de Mersin'de tamamlamıştır. Lise yıllarında Break Dansa merak salmış ve bu yeteneğini geliştirmek için lisans eğitimini Mersin Üniversitesinde Güzel Sanatlar Bölümü okuyarak tamamlamıştır.

 

Hiphop Street Dans haricinde Break Dans ve birçok dansı yapabilen Turabi, talep edenlere özel dans dersleride verdi. Çocukluk yıllarında dans ile birlikte dövüş sporlarına da merak salan Turabi, dövüş eğitimleri almaya başladı. Türkiye'de düzenlenen Muay Thai maçına katılan Turabi buradaki yenilgisi sonucunda işi yerinde öğrenmek gerektiğini düşenerek Tayland'a gitti. 

 

Tayland'da gösteri amaçlı yapılan gerçek dövüşlere katılarak para kazandı. Bunun yanında kafes dövüşlerinde de yarışarak para kazanmaya devam eden Turabi, bu maçlardan birinde yaşadığı ciddi yenilgi sonucundan dövüş alanında bir numara olmaya karar vermiştir.

 

Hırslı ve azimli tavrı ile dikkatleri üzerinde toplayan Turabi, dövüş sporları ile ilgilenirken de dansa olan ilgisini kaybetmemiştir. 2008 yılında gerçekleşen Benimle Dans Eder Misin? yarışmasına katılmış, 6. haftada üçüncü olarak elenmiştir.

 

Turabi 2013 yılında Acun Ilıcalı'nın hazırladığı, jüri üyeliğini Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Eser Yenenler'in üstlendiği Yetenek Sizsiniz Türkiye adlı yarışmaya katıldı. Burada beklediği şampiyonluğu alamamasının ardından Türkiye'de birçok sanatçının klip ve konserinde dansçı olarak yer aldı. 

 

Turabi Çamkıran, 2014 yılının Mart ayında başlayan Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışmasında gönüllüler takımında yer alarak adını Türk halkına duyurmayı başardı. Buradaki yetenekli ve asi tavırları ile izleyicinin dikkatini kazandı. Kısa sürede çok sevilen Turabi Çamkıran, 2014 Survivor yarışmasının birincisi oldu.

 

Survivor ile adını iyice duyuran ve ciddi bir hayran kitlesine sahip olan Turabi, dizi sektöründen de sıkça teklif almaya başladı. Turabi ilk olarak Kertenkele adlı dizinin oyuncu kadrosuna 52. bölüm itibari ile dahil oldu. Bununla birlikte Sabit Kaca 2 ve Ketenpere adlı sinema filmlerinde rol aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.