Survivor Sercan Yıldırım'dan Bursaspor sürprizi!

Son olarak Survivor programında yarışan futbolcu Sercan Yıldırım, altyapısından yetiştiği ve 10 yıl önceki şampiyonluğunda büyük pay sahibi olduğu Bursaspor'un Adana Demirspor ile oynadığı TFF 1. Lig play-off yarı final ilk maçını tribünden takip etti.

Yayın: 23 Temmuz 2020 - Perşembe - Güncelleme: 23.07.2020 10:18:04
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
1109 okunma
Google News

Bursaspor'da yıldızı parlayan ve 2009-10 sezonunda yaşanan şampiyonlukta pay sahibi olan Sercan Yıldırım, Survivor programının tamamlanmasının ardından Türkiye'ye dönmüştü. Yıldırım, Bursaspor'un Adana Demirspor ile oynadığı play-off ilk maçında tribünde yer aldı.

 

MASKE TAKTI, SOSYAL MESAFEYE UYDU

 

Sercan Yıldırım, TFF tarafında getirilen sosyal mesafe kuralları ve maske takma zorunluluğuna uyarak maçı izledi. Sercan'ın maç içerisindeki heyecanlı tavrı dikkat çekti.

 

Adı son olarak Acun Ilıcalı'nın ortağı olduğu Fortuna Sittard'la geçen Sercan'ın futboldaki geleceği merak ediliyor. Acun Ilıcalı'nın Sercan'ı kesin olarak yeni ortağı olduğu takımın kadrosunda görmek istediği biliniyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.