Survivor'da feci kaza! Nisa 3 metreden düştü, Elif hastanelik oldu

Survivor 2020'nin bugün yayınlanacak bölümünde Nisa ve Elif dokunulmazlık oyununda talihsiz kaza yaşıyor. Elif suda sakatlanıp hastaneye kaldırılırken Nisa metrelerce yukarıdan kum zemine düşüyor.

Yaşam Yayın: 13 Haziran 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 13.06.2020 09:57:30
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1324 okunma
Google News

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020'nin 106. bölüm fragmanı yayınlandı. Ardahan'ın kaptan olduğu mavi takım ile Cemal Can'ın kaptanlığını üstlendiği kırmızı takım haftanın ilk dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geliyor. Ancak büyük mücadeleye sahne olan dokunulmazlık oyununda Elif ve Nisa sakatlanıyor.

 

ELİF AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILDI

 

Survivor 2020 yeni bölümde Elif, dokunulmazlık oyunu sırasında havuzda boynunu çarparak sakatlık geçiriyor. Olaya anında Doktor Metin Kuş müdahale ediyor. Boyunluk takılarak sedyeye alınan Elif, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çeyrek finali garantileyen ilk yarışmacı olan Survivor Elif'in yaşadığı bu sakatlık nedeniyle yarışmaya veda edip etmeyeceği ise yeni bölümde ortaya çıkacak.

 

NİSA 3 METREDEN AŞAĞI DÜŞTÜ

 

Dokunulmazlık oyununda kırmızı takımda yer alan Nisa, Sercan ile yarıştığı sırada parkurda yüksek bir yerde dengesini kaybetti ve 3 metreden yere düştü. Yere düşen ve kalkamayan Nisa'yı gören arkadaşları korku içinde yardım isterken, Nisa'nın yanına koştular. Nisa'ya müdahaleyi yine Survivor Doktoru Metin Kuş yaptı. Arkadaşının düşme anını gören Cemal Can ise gözyaşlarına boğuldu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.