Survivor'da Büyük Finale Son İki Gün! İşte Aylar Süren Maceranın Finalisteri

Yıllardır Acun Ilıcalı'nın önderliğinde yayınlanan Survivor, 2019 macerasının sonuna geldi. Peki finale son iki gün kala Türk ve Yunan yarışmacılardan kimler ayakta kaldı?

Yaşam Yayın: 28 Haziran 2019 - Cuma - Güncelleme: 28.06.2019 15:07:52
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1065 okunma
Google News

İlk bölümü 2005 yılında yayınlanan ve 14 yıldır da ekranların vazgeçilmezi haline gelen Survivor, 30 haziran akşamı final yapıyor. Yarışmanın finaline sayılı günler kala, önceki akşam yayınlanan bölümde elenen son isim belli oldu. Böylelikle finalistler de ortaya çıktı. Peki Survivor'ın son bölümünde kim elendi?


Survivor Türkiye-Yunanistan'ın ekranlara gelen 106'ncı bölümünde siyah ve beyaz takım yarışmacıları, son kez dokunulmazlık için karşı karşıya geldi. İki takımın yarışmacıları da, final mücadelesine ortak olmak için dokunulmazlık oyununda müthiş bir mücadele gerçekleştirdi. Dokunulmazlığı siyah takım kazandı.


Veda eden son isim: Survivor Türkiye Yunanistan yüz altıncı bölümde dokunulmazlığı kaybeden beyaz takımda Bora ve Okay eleme adayı olan isimler oldu. Toplu sms oylaması sonuçlarına göre, yarışmada performansıyla öne çıkan Bora elenen isim oldu. Okay ise finale yükseldi.


Çok üzücü: Survivor'dan elenen Bora veda etmeden önce son konuşmasını yaptı. Çok üzüntülü olduğunu söyleyen Bora, "Yarım kalan bir hikaye oldu benim için. Belki yeniden yolum düşer buraya. Ama demek ki bir yerlerde yanlış yaptım. Elimden geldiğince savaştım. Doğrularımdan, ilkelerimden şaşmadım. Bu noktada veda etmek çok üzücü" ifadelerini kullandı.


Peki büyük finale kimler kaldı?: Bu sonuçla Türk yarışmacılar arasında Seda, Emre ve Yusuf'un ardından finale kalan son isim Okay oldu. Yunan yarışmacılarda ise finale kalan isimler Dalaka, Dimitra, Nikos ve Afroditiolmuştu.


Peki Bora Edin kimdir?: 23 Mart 1984 doğumlu Bora Edin, 7 yaşına kadar İsviçre’de yaşadı. Lisede eğitim için Malta’ya gitti ve burada Hibernians futbol takımında oynadı.


2 yıl sonra Türkiye’ye dönüş yaptı, Yeditepe Üniversitesi Endüstriyel Tasarım bölümünde okudu. Yeditepe Üniversitesi’nde futbol takımında kaptanlık yaptı. Dünyanın 47 ülkesindeki üniversitelerin katılım sağlandığı Salon Futbol Turnuvası’nda şampiyon oldular.
Profesyonel altyapılarda ve amatör kulüplerde lisanlı olarak futbol oynadı. Futbol dışında pinpon, tenis, yüzme gibi pek çok sporla uğraşıp başarılar elde etti. Şu anda CrossFit eğitmenliği yapıyor.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.