Survivor Aycan, bikinili pozlarına gelen eleştirilere cevap verdi

Survivor yarışmasıyla adını duyuran Aycan Yanaç, sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili pozlarına gelen eleştiriler için "Tepkiler umurumda değil" diyerek resti çekti.

Yaşam Yayın: 05 Eylül 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 05.09.2020 12:11:30
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
1019 okunma
Google News

Survivor 2020'nin en dikkat çeken isimlerinin başında gelen Aycan Yanaç, yarışmadan elendikten sonra çıktığı tatille konuşulmaya devam ediyor. Sosyal medya hesabından peş peşe bikinili pozlarını paylaşan Yanaç, gelen tepkilerin ardından sessizliğini bozdu.

 

"KİMSENİN NE DEDİĞİ UMURUMDA DEĞİL"

 

Survivor yarışmacılarından oyuncu Mert Öcal ile Bebek'te görüntülenen Aycan Yanaç, bikinili pozlarına gelen eleştiriler için "Ben beğendiğim fotoğrafları paylaşıyorum bu aralar tatildeydim çok bikinili fotoğraf paylaştım diye tepki aldım. Ama bu benim profilim olduğu için kendi hoşuma gittiği için paylaşıyorum. Kimsenin ne dediği çok umurumda olmuyor" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.