Süperstar Ajda Pekkan ameliyat oldu

Türk pop müziğinin Süperstar'ı Ajda Pekkan (75), iki dizinden de ameliyat oldu. Kireçlenmeye bağlı olarak dizleri su toplayan sanatçıya ameliyat sonrası kardeşi Semiramis Pekkan bakıyor.

Yaşam Yayın: 05 Nisan 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 05.04.2021 12:32:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1947 okunma
Google News

Yıllara meydan okuyan Ajda Pekkan, şu sıralar minik sağlık problemleriyle uğraşıyor. Sahnedeki enerjisiyle herkesi kendine hayran bırakan Süperstar, dizlerindeki kireçlenme nedeniyle zor günler geçiriyor.

 

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; kireçlenmeye bağlı olarak dizleri su toplayan Pekkan, artık ağrıya dayanamayınca bıçak altına yatmak zorunda kalmış. Ameliyatla dizlerindeki soruna müdahale edilen ünlü sanatçının doktoru, Pekkan'a yatak istirahati vererek ayağa kalkmasını yasaklamış.

 
 

Geçtiğimiz yıl pandeminin başında Bodrum'daki evine yerleşen Pekkan, İstanbul Arnavutköy'deki evini de kiraya vermişti. Ancak şimdi tedavisi için İstanbul'da kalmak zorunda kalan ünlü yıldız, evini kiraya verdiği için çok pişman olmuş.

 

Bu süreçte ablası için kolları sıvayan Semiramis Pekkan ise kendi evinin üst katını tahsis ederek Ajda Hanım'ın bakımını üstlenmiş. Öte yandan geçtiğimiz yıl şubat ayında dokuz yıllık aşkı Bülent Çavuşoğlu'nun (53) ihanetine uğrayan Süperstar Ajda Pekkan (75), sevgilisine bir şans daha verdiği ve Pekkan'ı kaybettiği için pişman olan Çavuşoğlu'nun ilk adımı attığı iddia edilmişti.

 

 

Arka arkaya yaptığı jestler ve ortak dostları sayesinde biraz olsun Süperstar'ı yumuşatmayı başaran iş insanı, bir süre önce de ünlü sanatçıyla Bodrum'da buluşmuştu. Çavuşoğlu'nun aynı hatayı bir daha yapmayacağına inanan Ajda Pekkan, ilişkiye yeni bir şans vermişti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.