Sülalesiyle birlikte yok olsun

Ezgi Mola, Ankara’da köpeklerin zehirlenerek katledilmesine sosyal medyadan sert tepki gösterdi. Mola, "Bunu yapan yaşamayı hak etmiyor, sülalesiyle birlikte yok olsun." ifadelerini kullandı.

Gündem Yayın: 11 Nisan 2019 - Perşembe - Güncelleme: 11.04.2019 09:51:26
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
1403 okunma
Google News

Ankara'da Yeni Mahalle'ye bağlı Turgut Özal Mahallesi'nde bir parkta yaşayan sokak köpekleri zehirlenerek öldürüldü. Bölgede farklı noktalarda, 13 köpeğin cansız bedeni bulunurken, yaklaşık yedi köpeğin kaybolduğu ve altı köpeğin de tedavi altına alındığı öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada üç kişi gözaltına alındı.

"SÜLALESİYLE BİRLİKTE YOK OLSUN"

Ezgi Mola, Ankara'daki köpek katliamına sosyal medya hesabından sert tepki gösterdi. Mola, "Bunu yapan yaşamayı hak etmiyor, sülalesiyle birlikte yok olsun. Varlığını bile hissetmek istemiyorum bu dünyada!" ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.