Şu fotoğrafa bir bakın

Ordumuz Suriye’ye girdiğinden beri “Türk askeri orada işgalci diyorlar”, “bölücü” diyorlar.”Sivilleri katlediyor”diyorlar.

Yayın: 15 Ekim 2019 - Salı - Güncelleme: 15.10.2019 08:18:03
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1219 okunma
Google News

Hadi ordan. Hepsi yalan,düzmece.

Şu yukarıdaki fotoğrafa bir bakın. Yeryüzünün hangi noktasında ülkesini işgale gelen düşman askeri böyle karşılanır.

Soruyorum.

Hangi işgalci askere köyün yaşlı kadını böyle sarılarak hasretmiş gibi gözyaşı döker. Hem de bir ana hasletiyle. Ya arkadaki yaşlı adama ne demeli? O’da karısından farksız.

Çünkü dünya tarihinin hiçbir sayfasında Türk askerinin bırakın sivilleri katlettiğine dair küçücük bir emare, teslim olan düşmanına karşı da bir merhametsizliği hiç olmamıştır.

Çünkü Türk beklenendir.

Bir örnek daha.

Tel-Abyad’da operasyonda bulunan bir askerimizin 2. gece dinlenirken bir yakınına attığı mesajı aynen aktarıyorum:

Köye yakın mevzilerde çatışma bitmişti,teröristler arkalarında silah, mühimmat ne varsa bırakmış, köydeki ahalinin  yiyecek ve içeceklerini de(alçak hainler) alarak iç bölgelere kaçmış.Köye girdiğimizde çocuk ve kadınların ağırlıkta olduğu bir kalabalık güvenli olduğunu düşündükleri bir evde akıbetlerini hep birlikte beklerken kapıyı açtık.Türkler geldi diye çocuk çığlıkları karşıladı bizi.Uzatmamayım, hepsine kumanyamızdan dağıttık.Tüm çocuklar açlığın verdiği çaresizlikle verdiğimiz kumanyaları hızlıca  yemeğe başladı”.

İşte bizim askerimiz  böyle iken;

Sözüm ona bazı aydınlar, eli kalem tutanlar ve barışseverler sosyal medyada savaşa hayır ve siviller ölmesin hashtag(heştek) başlığıyla kampanya başlatmışlar.

Haltetmişler! 

“Savaş demek ölüm demek”diyorlar. Üzerine edebiyat parçalamışlar. Buradan tavsiyem kendinizi bu kadar yormayın. Madem Türkiye sizin gözünüzde savaşa girdi o zaman bu toprakları hemen terk edin, kendinize  sığınacak ülke bulun. Kaçın, kaçın canınızı kurtarın.

Biz buradayız. Bizim tek vatanımız, tek toprağımız, tek devletimiz burası. Beğenmeyen toplar tasını tarağını istediği yere gider.

Madem siviller ölmesin diyorsunuz, da 15 yaşındaki Eren teröristlerce öldürülürken, 16 yaşındaki Yasin Börü vahşice katledilirken, Aybüke bebek  savaştan kaçıp annesinin kucağında denizde boğulurken, 9 aylık Suriyeli bebek Muhammed havan topuyla öldürülürken,18 sivil YPK/PKK’lılarca şehit edilirken niye sesiniz çıkmadı ve hala çıkmıyor?

Onlar sivil değil mi?

Cevabını ben vereyim, siviller ama PKK ve YPG sevici, sempatizanı sivil değiller de ondan!..

Sizin kime hizmet ettiğiniz belli. Harekat başladığından bu yana yok önceki depremlerde, yok Saddam’ın Irak’ta, Esad’ın Suriye’de kimyasal saldırılardan, ABD conilerinin, İsrail askerlerinin Ortadoğu işgallerinde yıllar önce yaptığı baskınlardan, vahşice katledilen terörist eylemlerinden  geriye kalan masumların fotoğraflarını sanki bugün Türk askeri yapmış gibi servis edip dünyayı yanıltan teröristler  var ya, işte sizin onlardan hiç farkınız yok!

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.