Starmetre listesine Dilan Çiçek Deniz damgası

Dünyanın en önemli sinema veri tabanı Internet Movie Database’in (IMDb) "starmetre" listesine Dilan Çiçek Deniz damga vurdu.

Yaşam Yayın: 06 Mart 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 06.03.2019 15:15:08
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
3206 okunma
Google News

Oyuncu, her hafta sitede ismi en çok aranan ve forumlarda hakkında en çok konuşulan oyuncuların yer aldığı listenin dünya sıralamasında 2 bin 303’üncü sıraya yükseldi.

Dilan Çiçek Deniz bu başarıyla Türk oyuncular arasında zirveye yerleşti. Bu haftaki listede Türk kadın oyuncuların, erkek oyuncuları geride bırakması da dikkat çekti.

Listenin ilk 10’unda Kıvanç Tatlıtuğ, Çağatay Ulusoy ve Nuri Bilge Ceylan dışındaki tüm isimler kadın oyunculardan oluşuyor.

Bu ilk 10 isim arasında Dilan Çiçek Deniz’in yanı sıra Beren Saat, Ayça Ayşin Turan, Yasemin Allen, Bensu Soral, Hazar Ergüçlü ve Belçim Bilgin var.

 


 




 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.