Sosyal medya Gupse Özay'ın 'Evimden yılan çıktı' sözleriyle çalkalanıyor

Gupse Özay ve Barış Arduç çifti kirası 22 bin lira olan evlerinden taşındıkları için gündeme gelmişti. Gupse'nin "Evimden yılan çıktı" açıklaması sosyal medyaya damga vurdu.

Yaşam Yayın: 31 Ekim 2019 - Perşembe - Güncelleme: 31.10.2019 14:11:34
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
2209 okunma
Google News

Taşınma iddialarına "Evimde yılan çıktı" açıklaması yapan Gupse Özay sosyal medyada olay oldu.

 

KİRA FAZLA OLDUĞU İÇİN TAŞINDIKLARI İDDİA EDİLMİŞTİ

 

Başarılı oyuncu Gupse Özay ve sevgilisi Barış Arduç'un yaşadıkları Zincirlikuyu'daki evden, 22 bin lira kira fazla geldiği için taşındıkları iddia edilmişti.

 

"EVİMDE YILAN ÇIKTI"

 

Özay, iddialara "Sorun kira değil. Evin mutfağından kocaman yılan çıktı. Yılan olan evda nasıl yaşayabiliriz" açıklamasıyla cevap verdi. Gupse'nin bu cevaı ise sosyal medyada gündem oldu. Özay'ın "Evimde yılan çıktı" açıklamasına onlarca esprili yorum havada uçuştu.

 

ESPRİLİ YORUMLAR HAVADA UÇUŞTU

 

Sosyal medya kullanıcıları, "Yılan soksa sorun değil de 22 bin lira versem benim kalbime iner. Demek ki fakirin evine böcek gelir zengininkine yılan. 22 bin lira yılanı deliğinden çıkarır" gibi yorumlarda bulundular.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.