'Songül Karlı kocamı elimden aldı'

Songül Karlı hakkında ortaya atılan iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. Songül Karlı'nın dolandırıcılık iddiası sonrası gözaltına alınan eski eşi Metin Yüncü'nün yıllar önce evlenip boşandığı Mediha Ersoy, yaşanan olaylardan sonra sessizliğini bozdu. Ersoy, Karlı için "Aile dostumuzdu. Biz evliyken birlikteliklerine devam etmişler" dedi.

Yaşam Yayın: 27 Şubat 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 27.02.2021 09:57:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1485 okunma
Google News

"Çocuğumla bir ekmeğe muhtaç kaldım" deyip dudak dolgusu yaptıran Songül Karlı, yeni bir iddiayla gündeme bomba gibi düştü.

 

"BİRİ MESAJ YAZDI"

 

Metin Yüncü'nün eski eşi Mediha Ersoy, yıllar sonra bir televizyon kanalına bağlanarak sessizliğini bozdu. Mediha Ersoy, Songül Karlı için "Aile dostumuzdu. Ailecek sohbet ederken bile benim eşime bakışları farklıydı. Bana mesaj geldi. Eşin seni Songül Karlı ile aldatıyor yazıyordu. Ben konduramadım. Biz evliyken birlikteliklerine devam etmişler. İnanmadım ben ama araştırdım o mesajı atan abisi çıktı. Ya abisi attı ya kendisi oradan bana attı mesajı. Bence Songül Karlı idi" demesi gündemi sarstı.

 

"ISRARLA PEŞİNDEN KOŞMUŞ"

 

Mediha Ersoy açıklamasında "Songül Karlı, Metin'in peşinden 5-6 ay koşmuş. Kendi de verdiği söyleşide söylüyor zaten. Bakmış adam yüz vermiyor sonra kendisi yine ısrar etmiş" dedi.

 

"PROGRAMI BASMAK İSTEDİM"

 

Metin Yüncü'nün eski karısı "Programı çok basmak istedim ama çocuğum vardı ailem engel oldu" dedi.

 

KARLI, İDDİALARA MESAJLA YANIT VERDİ

 

Songül Karlı, Mediha Ersoy'un söz konusu iddialarına, programının yorumcusu Tayyar Işıksaçan'a mesaj atarak cevap verdi. Karlı, Ersoy hakkında "Kadını hiç tanımıyorum. Bir yemekte karşılaştık ve hayranım olduğu için de fotoğraf çektirdik. Ben kimsenin peşinde falan değildim" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.